Гострий риноcинусит у дитячому віці - нове вирішення старої проблеми - O.K. Koloskova; A.L. Kosakovskyi; U.І. Мarusyk; I.A. Kosakivska; V.І. Hеrchyk; N.P. Grushetska (Сучасна педіатрія: Україна)
Гостре запалення слизової оболонки носа та приносових пазух (гострий риносинусит - ГРС) є доволі поширеною патологією в педіатрії та оториноларингології.