Tidsubestemt frihedsberøvelse som reaktionsform mod lovovertrædere. Kort redegørelse for dansk lovgivning og praksis. - Jesper Simonsen (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.