»Hun plejer da at kunne tåle, at jeg truer med at hente en motorsav ...« – Vold og trusler mod offentligt ansatte undersøgt i en dansk retspsykiatrisk population - Diverse: Møllerhøj, Raben, Sørensen, Brandt-Christensen, Stølan (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
English title:  “But she usually tolerates when I threaten to get a chainsaw ...” A study of assaults against public servants among a population of Danish mentally disordered offenders