Правова основа відшкодування шкоди, завданої фізичним особам та юридичним особам приватного права внаслідок повномасштабної війни Російської Федерації проти України - O. O. Havrylenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена аналізу деяких міжнародних нормативно-правових актів, а також законодавчих та підзаконних нормативно-правових актів України, які були прийняті після початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну та які, на думку автора, є складовою частиною правової основи для відшкодування шкоди, завданої збройною агресією Російської Федерації проти України, зокрема, відшкодування такої шкоди фізичним особам та юридичним особам приватного права.