Організаційні засоби забезпечення реалізації державної антикорупційної політики в Україні - V. A. Demianchuk (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено методологічні засади і практичні аспекти застосування організаційних засобів реалізації державної антикорупційної політики в Україні. Розглянуто основні ознаки організаційно-правових заходів у державному управлінні, проаналізовано основні організаційні засоби забезпечення протидії корупції в публічно-владній сфері. Застосовано системний підхід до аналізу організації процесу реалізації антикорупційної політики як ключового функціонального напряму публічного адміністрування в сучасній правовій державі. Сформульовано пропозиції щодо подальшого реформування уповноважених суб’єктів протидії корупції.