Boganmeldelse: Dr Marieke Kluin Environmental Crime and its Victims – Perspectives within Green Criminology, Ashgate Publishing 2014 - Vibe Thimgaard Knoop (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Boganmeldelse skrevet af Vibe Thimgaard Knoop, som anmelder Dr. Marieke Kluins "Environmental Crime and its Victims  – Perspectives within Green Criminology", Ashgate Publishing 2014.