Boganmeldelse: Elholm & Feldtmann (ED.): Criminal Jurisdiction. A Nordic Perspective, DJØF Publishing 2014 - Per Ole Träskman (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Boganmeldelse skrevet af Per Ole Träskman (af Elholm & Feldtmanns "Criminal Jurisdiction. A Nordic Perspective".