MU'TEZİLE TEOLOJİSİ VE MÜSLÜMAN ENDONEZYA TOPLUMUNUN MODERNİZSYONU AYDIN BİR SİMA OLARAK HARUN NASUTION - Çev: Nilüfer Kalkan Yorulmaz (İslami İlimler Dergisi)
ÇEVİRİ: Saiful Muzani, “Mu‘tezilahTheologyandModernizationoftheIndonesian Muslim Community”, Studia Islamika, c.1, n. 1, s.91-131.