A Csongrád város vonzáskörzetében lévő tanyavilág feltérképezése, a nyilvántartási rendszer kidolgozása - Tamás Kozák; János Nagy (Belügyi Szemle)
A szerzők áttekintést nyújtanak a Csongrád várost körülvevő kiterjedt tanyahálózatról készült fotókon alapuló számítógépes információs térképi adatbázisrendszer kiépítésének folyamatáról, amelyet a helyi polgárőr szervezetek segítségével hoztak létre.