Методика удосконалення способів ведення бойових дій вогневими підрозділами протиповітряної оборони - С. П. Ярош; Б. М. Рябуха; О. А. Резніченко (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті запропонована методика удосконалення способів ведення бойових дій вогневими підрозділами протиповітряної оборони з прикриття різнотипних об’єктів та угруповань військ залежно від об’єкту прикриття та умов виконання бойового завдання. Розроблений алгоритм удосконалення способів ведення бойових дій вогневими підрозділами протиповітряної оборони.