Озбиљно схватање Дарвина, Мајкл Руз - Ana Galić (A Priori)
Озбиљно схватање Дарвина: натуралистички приступ филозофији, Мајкла Руза, канадског филозофа британског поријекла који се бави филозофијом биологије, одабрани је превод Мр Мирослава Галића, за издавача Филозофски факултет Универзитет у Бањој Луци. Књига има 368 страна.