بررسي عملکرد فیلتر سرامیکی پوشش يافته با نانوذرات نقره در حذف باکتري اشرشیاکلی از آب آشامیدنی - Vali Alipour; Hamid Reza Ghaffari; Seyed Arman Hossaini; Hadi Niknejad; Somayeh Hosienvandtabar (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: فناوري نانو، رشته‌‌‌اي از دانش کاربردي است. استفاده از فناوري نانو و نانوذرات نقره در سال‌هاي اخير به منظور کنترل بيماري‌هاي باکتريايي مورد مطالعه و پژوهش قرار گرفته است. هدف از مطالعه حاضر، بررسي اثر ضدباکتريايي بسترهاي فيلتر سراميكي حاوي نانو ذرات نقره در کنترل باکتري اشرشیاکلی (E.Coli) در شرايط آزمايشگاهي بود.