ОКРЕМІ АСПЕКТИ КРИМІНАЛЬНОЇ ПРОЦЕСУАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ ПРИ КВАЛІФІКАЦІЇ ЗЛОЧИНІВ - O. O. Yukhno (Law and Safety)
Розглянуто застосування кримінальної процесуальної складової при здійсненні кваліфікації злочинів. Проаналізовано застосування та співвідношення норм матеріального та процесуального права при кваліфікації злочинів і при виконанні завдань і мети конкретного кримінального провадження.