Educational Needs of Young Educators in the Context of Transactional Educational Hungers and in Relation to Professional Personality Types - Joanna Miecznik-Warda (Edukacyjna Analiza Transakcyjna)
Potrzeby edukacyjne młodych pedagogów w ujęciu transakcyjnych głodów edukacyjnych i w odniesieniu do typów osobowości zawodowej