Riding the Currents ... (Amidst the Flashing Shadows ofthe Past). - Rec.: Kasparavičius A. Lietuva 1938-1939 m. Neutraliteto iliuzijos. Vilnius: Baltos lankos, 2010. 300 p. - Andrius Vaišnys (Lietuvos Istorijos Studijos)
-