Sprawozdanie z ogólnopolskiej konferencji naukowej „Religijne uwarunkowania polityki/polityczne uwarunkowania religii” Łagów Lubuski 1–3.06.2017. - Michał Gierycz (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka)
Artykuł zawiera sprawozdanie z ogólnopolskiej konferencji naukowej „Religijne uwarunkowania polityki/polityczne uwarunkowania religii” Łagów Lubuski 1–3.06.2017.