Henri Nouwen - RA Jonas (Acta Theologica)
Henri Nouwen het gedurende sy leeftyd heelwat invloed uitgeoefen en boeke geskryf binne die veld van spiritualiteit. Sy dood in September 1996 was 'n gevoelige slag vir diegene wat hom persoonlike geken of deur sy boeke met hom kennis gemaak het.