Nur Ahmet KURBAN (2016). Türkistan Coğrafyasında Çağdaş Dönem Kur’an Çalışmaları. İstanbul: Siyer Yay. 365 sayfa - Halil İ. Önder (Siyer Araştırmaları Dergisi)

(untitled)
Kitap tanıtımı olduğu için özet bulunmamaktadır.