GENEL OLARAK DİN SOSYOLOJİSİ ÜZERİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR VE FRANSA'DA DİN SOSYOLOJİSİNİN GELİŞİMİ - Berrin Eyice (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
GENEL OLARAK DİN SOSYOLOJİSİ ÜZERİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR VE FRANSA'DA DİN SOSYOLOJİSİNİN  GELİŞİMİ