ТЕОРЕТИКО-ПРАВОВИЙ АНАЛІЗ ПОНЯТЬ «КІБЕРЗЛОЧИН» І «КІБЕРЗЛОЧИННІСТЬ» - A. A. Rusetskyi; D. A. Kutsolabskyi (Law and Safety)
Проаналізовано поняття «кіберзлочин» і «кіберзлочинність», які використовуються в науковій юридичній літературі, та охарактеризовано основні види кіберзлочинів.