Az eltűnéstől az emberölésig - József Gulyás (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt egy atipikus és rendkívül összetett „holttest nélküli” gyilkossági nyomozásról és az azt követő büntetőeljárásról.