Забезпечення права на приватність у контексті використання штучного інтелекту: потенційні загрози та шляхи їх подолання - L. V. Gudz (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті проаналізовано потенційні загрози для права на приватність (privacy), що виникають у контексті використання штучного інтелекту, а також запропоновано шляхи їх подолання через удосконалення законодавчих механізмів захисту приватних даних в Україні.