Планування з надання допомоги сім’ям, у яких існує ризик порушення прав дитини (досвід Німеччини) - I.V. Besaha (Аналітично-порівняльне правознавство)
Актуальність дослідження полягає у вивченні механізмів планування допомоги, які застосовуються в системі захисту дітей Німеччини. Планування допомоги є ключовим інструментом, що використовується службами у справах дітей та молоді (Югентамптом) для підтримки дітей, молоді та їхніх сімей. Його значення особливо актуалізується у контексті протидії домашньому насильству, а також у перспективі вдосконалення українського законодавства у цій сфері на основі широкого німецького досвіду.