Amerika Birleşik Devletleri Bilgi Politikası - Hatice Gülşen Birinci (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışmada genel olarak bilgi politikası kavramı, tanımı, unsurları ve tarihsel gelişimine kısa bir giriş yapıldıktan sonra Amerika Birleşik Devletleri (ABD), bilgi kaynakları, bilgi hizmetleri, bilgi sistemleri, bilgi altyapısı ve bilgi politikaları üzerinde durulacaktır.