Encontros culturales hispano-suecos - Ingmar Söhrman (Moderna Språk)
Ingmar Söhrman är romanist, språk- och kulturvetare, doktorand i spanska vid Uppsala Universitet och sedan 1989 lektor i svenska vid Universitetet i Alcalá de Henares i Spanien. Han är bl a författare till Sverige och de romanska kulturerna (1989).