Forskellige logikker og forhandlingsrum - Henriette Skjærbæk Duch; Birgitte Lund Nielsen (Dansk Universitetspaedagogisk Tidsskrift)
Temaet for artiklen er den første tid som underviser på en videregående uddannelse, hvor underviserne, eller som vi kalder dem ”uddannerne”, kan indgå i forskellige former for onboarding, herunder pædagogikum (lektorkvalificering). Artiklen fokuserer på adjunkters forståelse af deres rolle som uddanner, samt hvilke mulighedsrum for læring pædagogikum giver.