Protetik tedavilerde lazerlerin kullanımı - Yusuf Ziya Akpınar; Önjen Tak; Özlem Koç; Aslıhan Üşümez (Selcuk Dental Journal)
Bu çalışmanın amacı lazer teknolojilerinin protetik tedavilere nasıl entegre edilebileceğini ve diş hekimliğinde kullanılan materyaller üzerindeki etkilerini tartışmaktır. Bu derleme, protetik tedavide kullanılan lazer çeşitlerini, lazer parametrelerini ve bunların materyaller olan etkileşimlerini inceleyen bilimsel çalışmaları kapsamaktadır.