ПРАВОВИЙ СТАТУС СУБ'ЄКТІВ ПРАВОВІДНОСИН ІЗ ЗАГАЛЬНООБОВ'ЯЗКОВОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕНСІЙНОГО СТРАХУВАННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - O.V. Gorbatenko (Економіка та право)
Розглянуто суб’єктний склад правовідносин із загальнообов’язкового державного пенсійного страхування в сучасних умовах. Встановлено коло фізичних і юридичних осіб - суб’єктів правовідносин із загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. Визначено зміст правового статусу цих суб’єктів, що дає можливість громадянам реалізувати конституційне право на соціальне забезпечення.