CASE REPORT - Cătălina Crişan; Răzvan Florin Pop; Alexandra Claudia Bota; Adina Stan (Psihiatru.ro)
Stuporul disociativ la adultul tânăr. Provocări ale diagnosticului diferenţial şi managementului terapeutic