مروری بر آخرین تحقیقات درباره کاربردهای مواد رنگزای طبیعی در رنگرزی، مواد خوراکی و سلول‌های خورشیدی - م‍ژگان حسین نژاد; کمال الدین قرنجیگ (مطالعات در دنیای رنگ)
انواع زیادی از مواد رنگ‌دهنده مستخرج از منابع گیاهی، حیوانی و میکروبی با کاربردهای متنوع مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته‌اند. پژوهش‌های زیادی روی منابع رنگ‌دهنده طبیعی جدید همراه با فناوری‌های ارزان و سازگار با محیط زیست برای تولید و کاربرد گسترده در حوزه‌های مختلف در حال انجام است. این مقاله مروری بر آخرین پژوهش‌های انجام شده در حوزه کاربرد مواد رنگ‌دهنده طبیعی با تمرکز بر توسعه فناوری رنگرزی طبیعی منسوجات و پارچه‌ها، مواد رنگزای خوراکی و سلول‌های خورشیدی حساس‌شده به مواد رنگزا است. در نهایت برخی کاربردهای جدید مواد رنگ‌دهنده طبیعی ارائه می‌شود.