Методика роботи штабу прикордонного загону щодо пошуку і ліквідації диверсійно-розвідувальних груп противника - Трембовецький О.Г.; Гулеватий Д.Ю. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
Удосконалено методику, яка дозволяє допомогти штабу прикордонного загону готувати обґрунтовані пропозиції до рішення начальника прикордонного загону на пошук та ліквідацію диверсійно-розвідувальних груп противника й організовувати виконання прийнятих ним рішень у будь-яких умовах обстановки. В за-пропонованій методиці роботи штабу виділено три основні блоки: аналізу інформаційного забезпечення процесу прийняття рішення, розробки та прийняття рішення, реалізації прийнятого рішення. Кожен із блоків має своє змістовне наповнення, що дозволяє покращити технологію прийняття рішення та доведен-ня його до виконавців.