Jana Grosfelda teologia dramatu Recenzja książki Jana Grosfelda pt. Dlaczego chrześcijanie potrzebują Żydów?, Wydawnictwo św. Wojciecha, Poznań 2016, ss. 256 - Sławomir Sowiński (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka)
Recenzja książki Jana Grosfelda pt. Dlaczego chrześcijanie potrzebują Żydów?, Wydawnictwo św. Wojciecha, Poznań 2016, ss. 256