Клініко-патологічна характеристика хвороби Гіршпрунга в дітей шкільного віку - V.P. Prytula; O.O. Kurtash; S.F. Hussaini; V.F. Rybalchenko (Сучасна педіатрія: Україна)
У сучасній літературі трапляються лише поодинокі випадки діагностування та лікування хвороби Гіршпрунга (ХГ) у дітей шкільного віку, і то ці випадки з дитячих хірургічних клінік країн, що розвиваються.