بررسی تأثیر وجود شبکه توزیع آب آشامیدنی در میزان مطلوبیت کیفیت میکروبی و وضعیت کلرزنی آن در اجتماعات کوچک- مطالعه موردی: روستاهای استان کرمانشاه - Ali Almasi; Fatemeh Asadi; Kioumars Sharafi; Zahra Atafar; Ahmad Mohammadi (بهداشت در عرصه)
زمينه و هدف: تامين آب آشاميدني سالم براي جوامع بشري از اهميتي حياتي بر خوردار است. هدف از اين مطالعه تعيين تأثير وجود شبکه توزيع آب آشاميدني در ميزان مطلوبيت کيفيت ميکروبي و وضعيت کلرزني آن در اجتماعات کوچک- مطالعه موردي: روستاهاي استان کرمانشاه مي باشد. مواد وروش ها: اين پژوهش يک مطالعه توصيفي– تحليلي است، اطلاعات لازم با استفاده از داده هاي جمع آوري شده از خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی کرمانشاه جمع آوری شده است. در این مطالعه جمعا9174 نمونه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.