5. slovensko posvetovanje mikroskopistov - Nada Žnidaršič; Rok Kostanjšek; Polona Mrak (Acta Biologica Slovenica)
Slovensko društvo za mikroskopijo (https://sdm.mikroskopsko-drustvo.si/) že od leta 2015 redno organizira znanstveno-strokovna srečanja z naslovom 'Slovensko posvetovanje mikroskopistov'. Tako je 16. in 17. maja 2024 na Rogli potekalo že 5. slovensko posvetovanje mikroskopistov, povzetki vseh prispevkov so dostopni na strani: https://www.mikroskopsko-drustvo.si/posvet/knjiga-povzetkov-book-of-abstracts/