بررسی تأثیر پیشگیرانه‌ی دو دوز متفاوت دکسمدتومیدین بر بروز سرفه و تغییرات علایم حیاتی حین خروج لوله تراشه در مقایسه با گروه شاهد: یک مطالعه‌ی کارآزمایی بالینی - ‌عظیم ‌هنرمند; محمد رضا صفوی; عاطفه سعیدی (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی