Primena personalnih računara u projektovanju i crtanju elemenata automobila - Miladin Pitić; Krešimir Bogunović (Vojnotehnički Glasnik)
Kroz kratku prezentaciju mogućnosti AutoCAD-a moglo se steći elementarno saznanje o pogodnosti primene ovog paketa u crtanju i konstruisanju elemenata automobila. Zbog jednostavnosti korišćenja i širokog spektra mogućnosti, pogodan je za sve koji se bave crtanjem i konstruisanjem. Članak prikazuje kako se ideje mogu preneti na papir, razvijati i usavršavati. Primena AutoCAD-a u tehničkoj pripremi proizvodnje, izradi tehnologije oblikovanja proizvoda, te radioničkoj i remontnoj dokumentaciji, ima veliki potencijal.