Оцінка поліморфізму гена ACE1 I/D як прогностичного молекулярно-генетичного маркера тяжкості перебігу СОVID-19 при ювенільному ідіопатичному артриті - O.M. Mukvich; L.A. Livshits; N.M. Diachenko; O.V. Gorodna; L.P. Pinchuk (Сучасна педіатрія: Україна)
Роль поліморфізму гена ACE1 I/D у прогнозуванні тяжкості перебігу COVID-19 (коронавірусної інфекції) у дітей з аутоімунними хворобами, у тому числі з ювенільним ідіопатичним артритом (ЮІА), є важливим аспектом для визначення тактики персоніфікованої терапії.