Wykaz zawartości tomów LI–LXV „Zagadnień Rodzajów Literackich” - Anna Zatora (Zagadnienia Rodzajów Literackich)
Wykaz zawartości tomów I–L opracowała Natalia Lemann („Zagadnienia Rodzajów Literackich”, 2008, 51, 1–2(101–102), s. 255–334, HANDLE: 11089/44422) na podstawie wykazu zawartości tomów I–XXV przygotowanego przez Joannę Ślósarską i Grażynę Szymczyk.