“Hariciye Koridorların Sinema: Erken Cumhuriyet Dönemi’nde Sinema’nın Politik Gücü” Kitap İncelemesi - Muzaffer Musab Yılmaz (Sakarya İletişim)
Kaynağını gerçek parçalarından alan hikâyeler anlatması ve bunu geniş kitlelere sunma özelliği ile sinema, politik güçlerin henüz icadının ilk yıllarında önemini kavradığı bir sanat olmuştur.