آزمون مدلی مرتبط با پیشایندها و پیامدهای استرس کرونا بر اساس سبک زندگی تحصیلی سلامت محور در دانش‌آموزان - Borzoo Amirpour; Rohollah Ehteshampour (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: ایده نوظهور سبک زندگی تحصیلی سلامت ‌محور که رایج‌ترین شاخص‌های رفتاری در مواجهه با چالش‌های تحصیلی را نشان می‌دهد، اخیراً در مرکز پژوهش‌هاي روانشناسان سلامت قرارگرفته است. پژوهش حاضر با هدف طراحی و آزمون مدلی مرتبط با پیشایندها و پیامدهای استرس کرونا بر اساس سبک زندگی تحصیلی سلامت محور در دانش‌آموزان، اجرا شد.