A rendészeti sérültellátás gyakorlati tapasztalatainak vizsgálata pénzügyőri mintán - Ákos Erdős; Márió Krisztofer Pulya (Belügyi Szemle)
Cél: Jelen tanulmány célja a rendészeti szolgálatellátás során tapasztalt, a sürgős szükség vagy veszélyeztető állapot körébe tartozó sérülések, betegségek kezelésével kapcsolatos tapasztaltok, eljárások vizsgálata.