1720ko Imitazionearen iturriak: lehen hurbilketa - Blanca Urgell (Anuario del Seminario de Filología Vasca "Julio de Urquijo")
1720an argitaratu zen, Baionan, Jesus-Christoren Imitacionea. M. Chourio Donibaneco Erretorac escararat itçulia. 303 urte geroago aztertu gabe dirau, eta kritikoki argitaratu gabe, lapurtera klasikoaren emaitza eder honek.