Drome kan waar word - J. Janse van Rensburg (Acta Theologica)
Uit teks: My teologiese loopbaan het begin met ’n eksamen by prof. Johan Heyns. Die eksamen het gehandel oor Karl Barth se boek Evangelical Theology. Ek was skerp en prof. Heyns was beïndruk. Die akademiese gogga het gebyt.