ЭКОНОМИЧЕСКИЕ РЫЧАГИ МУНИЦИПАЛЬНОЙ ПОЛИТИКИ В СФЕРЕ ОХРАНЫ АТМОСФЕРНОГО ВОЗДУХА НА ПРИМЕРЕ ГОРОДА ЛЬВОВА - Галина Нестеренко (Mokslo Taikomieji Tyrimai Lietuvos Kolegijose)
Проаналізовано екологічний стан атмосферного повітря у м. Львові. Визначено основні проблеми, що спричиняють надмірне забруднення повітря. Зокрема основним джерелом 90% всіх викидів є автомобільний транспорт. Установлено, що потенційні збитки від недосконалої планувальної структури міста в сукупності з інтенсивним транспортним потоком, які призводять до заторів, можуть становити близько 756 млн грн.