Ürdünlü Akademisyen Şeref el-Ḳuḍāt ile Hadis-Sünnet Meseleleri Üzerine Bir Söyleşi - Münevver Tiyek (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu yazıda, Ürdün Üniversitesi Şeriat Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Şeref el-Ḳuḍāt ile Ürdün'de hadis ilminin mevcut durumu ve hadis-sünnet meselelerine dair kendi görüş ve düşünceleri üzerine yapılan söyleşinin tercümesi sunulmaktadır.