دو اتم برهم‌کنش‌دار در پتانسیل تله‌ای ناهماهنگ دو بعدی - سید حسین گنجی پور; ابراهیم صادقی (اپتوالکترونیک)
در این پژوهش یک سیستم دو اتمی بوزونی در حضور پتانسیل ناهماهنگ دو بعدی و یک پتانسیل بین اتمی کوتاه برد به‌طور دقیق بررسی شده است. توابع موج و انرژی قسمت هماهنگ به‌طور تحلیلی و تاثیر جمله ناهماهنگ پتانسیل بر انرژی به‌ازای شدت برهم‌کنش‌های مختلف محاسبه شده است. نتایج به‌دست آمده نشان‌دهنده رفتارهای متفاوتی برای حرکت نسبی و انرژی تصحیحی بر حسب شدت برهم‌کنش است. جهت بررسی دینامیک سیستم، کمیت فیدلیتی معرفی و به‌ازای شدت جفت‌شدگی‌های مختلف محاسبه شده است. نتایج با سایر پژوهش‌ها در توافق خوبی هستند