ONTVANG WAT VIR VIR JOU GEGEE IS. HOE DIE DOOP ONS KAN LEER OM MET CHRISTUS TE LEEF - Martin Laubscher (Acta Theologica)
BURGER, C. & CILLIERS, A. (Wellington: Bybelkor., 2014) 291pp. ISBN: 978-0-86487-750-5