ارزیابی ریسک اثرات موضعی برای اپراتورهای ماشین چاپ در صنعت منتخب به روش RISK OF DERM - Rezvan zandehdel; Abouzar Eynipour (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: ارزیابی ریسک یک راه حل مناسب برای تعیین ریسک اثرات موضعی در تماس پوستی می‌باشد. مواجهه پوستی با حلال‌های آلی همچون ترکیبات آروماتیک در حلال تینر یک مشکل بهداشتی در صنعت چاپ است. هدف از این مطالعه ارزیابی ریسک اثرات موضعی در مواجهه پوستی با تینر برای اپراتورهای صنعت چاپ می‌باشد.