Bursa Kütüphanelerinde Çalışacak İsmail Paşa’ya Kolaylık Gösterilmesine Dair - Çev.: Emel Altuğ; Zehra Kılıçarslan (Türk Kütüphaneciliği)
Çalışmada Bursa kütüphanelerinde yapılacak olan düzenlemeler hakkında bilgi verilmektedir